Klaboem

activiteiten voor muzische ontwikkeling

5 voor 12..........(milieuzorg)

met TRIMUZTACHE (Yves Bondue, Carlos Decoene en Steef Coorevits).
Deze voorstelling komt het best tot zijn recht in een theaterzaal (schouwburg) met klank- en lichtinstallatie.
"Vijf voor twaalf" is een muziektheatershow voor de basisschool, met actieve participatie door de kinderen. Theater & mime, liedjes, filmprojectie, geprojecteerde liedteksten met visuele ondersteuning en meespeelmomenten geven deze voorstelling een zeer dynamisch karakter. Thema's als water, verkeer, afval, energie en natuur worden op een originele wijze door drie acteurs/muzikanten op de planken gezet en resulteren in een apotheose rond het MOS-lied dat allen kunnen meezingen.
In 2006 ontwierp Trimuztache in opdracht van het ministerie van leefmilieu en de vijf Vlaamse provinciebesturen een interactieve en multidisciplinaire muziektheatershow met vijf nieuwe liederen rond het thema "milieuzorg". Deze voorstelling werd in culturele centra van vijf provincies uitgevoerd ter gelegenheid van de MOS-logo-uitreikingen door de provincies aan basisscholen en was sindsdien te zien in tientallen scholen en culturele centra in gans Vlaanderen.
ontwikkeld en gespeeld door Trimuztache:
Steef Coorevits: teksten & muziek, spel & zang, accordeon & piano
Carlos Decoene: teksten & muziek, spel & mime
Yves Bondue: teksten & muziek, spel & zang, accordeon, piano, gitaar, tenorsax & viool

    

Heb je nog andere vragen, zit je muzisch vast, wil je een duwtje in de rug voor het schoollied, voor het schoolfeest,... aarzel niet en neem contact met Steef van Klaboem.