Klaboem

activiteiten voor muzische ontwikkeling

De MOS-terdboom....(milieuzorg)

met TRIMUZTACHE (Yves Bondue, Carlos Decoene en Steef Coorevits).
 
Deze voorstelling komt het best tot zijn recht in een theaterzaal (schouwburg) met klank-en lichtinstallatie.
Drie kraaien komen elkaar tegen op een vuilnisbelt, waar ze zich opperbest amuseren. Ze creëren er hun eigen wereld vol fantasie, vertellen elkaar verhalen, zingen en spelen piano, gitaar, saxofoon, viool en accordeon. Wanneer ze Rudolf verzinnen, een mens die zich in hun verbeelding komt nestelen in een boom op hun afvalberg, beginnen de problemen. En deze problemen blijken alleen maar oplosbaar met hulp van een milieubewust publiek...
In 2008 kreeg Trimuztache opdracht van het ministerie van leefmilieu om muziektheater voor de jeugd te ontwikkelen rond milieu-thema's.
"De MOS-terdboom" is een multimediale productie voor kinderen van 10-14 jaar met een afval-decor, vijf nieuwe liederen waarin 'jaargetijden' en 'milieu' met elkaar verweven zijn, film, meespeelmomenten projecties, live muziek en zang door drie ervaren acteurs-muzikanten. Deze wervelende voorstelling ging in première naar aanleiding van een reeks MOS-logo-uitreikingen door de vijf Vlaamse provincies en werd daarna reeds voor tientallen scholen gespeeld in culturele centra in gans Vlaanderen.
ontwikkeld en gespeeld door Trimuztache:
Steef Coorevits: teksten & muziek, spel & zang, accordeon & piano
Carlos Decoene: teksten & muziek, spel & mime
Yves Bondue: teksten & muziek, spel & zang, accordeon, piano, gitaar, tenorsax & viool

    

Heb je nog andere vragen, zit je muzisch vast, wil je een duwtje in de rug voor het schoollied, voor het schoolfeest,... aarzel niet en neem contact met Steef van Klaboem.